Níže naleznete mé příspěvky, která jsem zpracovala na Vaše přání. Většinou jde o témata, která mají všeobecnou platnost. Pokud Vás také zajímá odpověď na otázky, které momentálně hýbou Vaším nitrem a Vy se mi s nimi svěříte, mohu se pokusit zprostředkovat i na ně odpovědi. Někdy je těžké najít výstižná slova, vždy však usiluji o to, aby mé odpovědi a úvahy, které vám předkládám, byly prezentovány co nejvěrněji. 

Máte-li potřebu znát můj názor na vaše sdělení nebo otázku, prosím o zaslání zprávy, která může být zcela anonymní.

Na každou Vaši otázku se pokusím odpovědět na úrovni svých současných schopností.

Odesláním kontaktních údajů dáváte současně svůj Souhlas se zpracováním osobních údajů GDPR, který je od 25. 5. 2018 nařízením EU vyžadován. Vaše osobní údaje budou využity pouze pro účely ŽIVOTEM KE ZDRAVÍ, které vycházejí z české a evropské legislativy. 
Děkuji za pochopení.
Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit písemným odvoláním na můj e-mail zivotemkezdravi@seznam.cz.

"Boží Láska"

hledá vždy tu nejméně bolestivou cestu k nutnému vyrovnání pochybení. Musí-li   člověk trpět, měl by vědět, že snadnější cesta už pro něho neexistuje.

"Jak a co konkrétně by se měl člověk modlit, o co prosit a jak správně poděkovat?"

"Kdo jsem, kam jdu a proč? Jaký smysl má můj život? Mám právo žít svůj vlastní život? Kde jsou hranice povinností dětí vůči svým rodičům? Jsem nesmírně vyčerpaná službou matce/otci. Cítím z jejich strany silnou manipulaci a potřebu mít absolutní moc nad mým životem. Cokoliv pro ně udělám - je stejně špatně. Vděčnost z jejich strany neexistuje....

"Jen Pravá krása má sílu trvale povznášet Ducha."